JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Üyeler arası saygı şart. Kimse kimseye laf sokamaz, hakaret edemez. Uslubunu bilmeyenin burada işi yok. 2. Bu forum, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , laik ve çağdaş bir çizgiyi benimser. Mustafa Kemal Atatürk’e, cumhuriyet değerlerine dil uzatan, küçümseyen ya da alay eden her kim olursa olsun anında süresiz BAN yer. Burası gericiliğe, yobazlığa, bölücülüğe prim vermez. 3. Kendi siteni, linkini, YouTube’unu falan buraya taşımaya çalışma. Gören admin, bot fark etmez — uçurur. 4. “Bana da atar mısın”, “kanka link yok mu” gibi mesajlar çöpe gider. Israr eden peşinden gider. 5. "bu ne mk", "çalışmıyo aq", "napıyo bu ya" gibi ergen tripleri forumda barınamaz. Kalitesizliğe sıfır tolerans. 6. Peş peşe yazma, emojiyi silah gibi kullanma, konu dışı yorumla milleti yorma. Direkt silinir, uyarı bile olmaz. 7. "Ben bilmiyordum", "haberim yoktu" gibi bahaneler yemez. Bu konuyu okumadan forumda gezdiysen, banı da göze almışsın demektir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...